1. klasse av VGS – snart over?!

Det er siste mandagen i skoleuken av 1. klasse på VGS. Det har vært mest jobbing hos Topp i det siste og lite skole (ettersom det har vært veldig få skoledager i det siste). Vi har tre skoledager igjen av uken, og det føles veldig merkelig. For omtrent et år siden var jeg kjempespent på min første dag av VGS, og nå er det snart den siste dagen av 1. klasse. Wow, tiden går altfor fort.Etter å ha vært på Topp-kontoret i dag, tok Ingrid og jeg oss litt mat fra Subway før vi satte oss på Operaen og snakket om alt fra hvor fort året har gått og hvor mye som har skjedd, til hva framtiden kommer til å innebære. Jeg har så mange minner fra dette året, og iløpet av det skoleåret som har gått har jeg opplevd og lært så utrolig mye. Ikke bare om den verden rundt meg, men om meg selv og hvem jeg egentlig er. Har også fått venner for livet som jeg har blitt så utrolig glad i på noen få måneder.

Håper alle har hatt et supert skoleår som de er fornøyd med. ♥

2 thoughts on “1. klasse av VGS – snart over?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *