Intervju med Gabrielle, festival og gamle venner

For en uke det har vært! Har så mye jeg vil fortelle dere, men ville bare samle alt i samme innlegg (kvalitet ovenfor kvantitet, ikke sant? hehe). Hvis du følger meg på instagram så har du kanskje fått med deg en del av det, men skal utdype alt litt mer her da hihi. ♥ Her er da ukens recap:

– I starten av uken kom Heine på besøk, og vi lagde et nytt cover! Vi hadde egentlig ingen planer om å lage cover til denne sangen, men Heine begynte å jamme litt på pianoet, og så tok jeg fram gitaren. Etter å ha øvd litt sammen bestemte vi oss for å legge ut en ny video. Videoen kan du se i innlegget under.

– Tirsdag hadde Imen bursdag, så noen venner og jeg lagde en surprise for henne! Overraskelsen gikk bedre enn forventet, og dagen sluttet med en herlig båttur og grilling.

– Onsdag skjedde det musikkgreier som jeg ikke er helt sikker på om jeg kan fortelle om ennå, hehe…

– Torsdag intervjuet Ingrid og jeg Gabrielle for Topp! Artikkelen kan du se påtopp.no.


Gjerne følg meg på insta: @mondelia

– Fredagen var det Youngwood-festivalen. Herlig med live musikk, venner og mat!

– Lørdagen møtte jeg igjen min kjære Sara! Vi tok en tur på Karl Johan siden det var markedsdag, og så endte vi opp med å spise pasta på Vapiano. ♥

– Etter det besøkte jeg en god gammel venn igjen hvor det var en liten grill-sammenkomst. Var kjempekoselig!

Den siste dagen i uken skal nok for det meste gå til rydding og vasking av rommet. Aaltfor lenge siden jeg har gjort det nå…

Hvordan har uken din vært? ♥

 

3 thoughts on “Intervju med Gabrielle, festival og gamle venner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *