Do something nice for a stranger today

Da jeg var på vei hjem i dag, så jeg en mann som sto og malte et gjerde. Han sto i full kjeledress og det var minst 25 grader ute. Jeg syntes utrolig synd på han, så da fikk jeg en liten plan! Jeg gikk hjem, tok en kroneis fra fryseren og fyllte opp en flakse vann. Deretter gikk jeg ut igjen og bort til han. Han lurte selvfølgelig på hva det var jeg kom for å snakke med han om, helt til…

– Hei, vil du ha is og vann?

– Ooo, er det gratis?

– Ja, selvfølgelig!

– Åh, tusen takk!

Først ble jeg så utrolig glad inni meg selvfølgelig, ettersom han så så takknemlig ut. Men så tenkte jeg på spørsmålet hans… “Er det gratis?” I dag er det så uvanlig å gjøre en liten snill ting for fremmede at man lurer på om det skal ligge noe bak det om noen spør deg. Jeg håper med dette, at jeg har klart å inspirere akkurat deg til å gjøre noe hyggelig for noen i dag, og så ofte du kan i framtiden. Og det er så enkelt! Be the change you wish to see in this world. ♥

Gjerne fortell om en god gjerning du gjorde, enten den var liten eller stor! ♥

9 thoughts on “Do something nice for a stranger today

 1. <3 says:

  ville bare si at coveret ditt av lionheart var DRITFINT, og at sophie elise postet det på bloggen sin 🙂 haha digger bloggen din!

 2. <3 says:

  ville bare si at coveret ditt av lionheart var DRITFINT, og at sophie elise postet det på bloggen sin 🙂 haha digger bloggen din!

 3. <3 says:

  ville bare si at coveret ditt av lionheart var DRITFINT, og at sophie elise postet det på bloggen sin 🙂 haha digger bloggen din!

 4. <3 says:

  ville bare si at coveret ditt av lionheart var DRITFINT, og at sophie elise postet det på bloggen sin 🙂 haha digger bloggen din!

 5. <3 says:

  ville bare si at coveret ditt av lionheart var DRITFINT, og at sophie elise postet det på bloggen sin 🙂 haha digger bloggen din!

 6. <3 says:

  ville bare si at coveret ditt av lionheart var DRITFINT, og at sophie elise postet det på bloggen sin 🙂 haha digger bloggen din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *