Herlig sommer-smoothie

Det er 1. juni folkens! Nå som vi går mot en enda varmere sommermåned, slår det ikke feil med en forfriskende og sunn smoothie. Testet ut med litt forskjellige ingridienser her om dagen, og det smakte så godt! Hadde lyst til å dele oppskriften med dere, så det er bare å prøve den ut!

Du trenger:
– frosne bringebær, jordbær og blåbær
– 3 dl vaniljeyoghurt 
– 3dl melonyoghurt
– 1 banan
 

Det første du må gjøre er å huske å koke bærene. Det er tydeligvis en ny ting i Norge at det er lurt å koke frosne bær itilfelle det har fraktet med seg uønskete bakterier. Når det har kokt lar du det kjøle seg ned til det blir kaldt. Dette kan ta lang tid, så vil anbefale å putte kjelen i kjøleskapet. 

Når det har kjølt seg ned, begynner du å øse bærene oppi mikseren til det dekker 1/3 av blenderen. Så heller du oppi vanilje- og melonyoghurten. Del opp bananen i biter før du tar det oppi. Miks det du har, og VOILA: En deilig smoothie du kan dele med dine nærmeste!

Flere som elsker smoothie? ♥ Tenkt til å prøve ut denne en gang kanskje?

#oppskrift #smoothie

One thought on “Herlig sommer-smoothie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *