Vil du ta en tur til Spania?

inneholder reklame

Selv har jeg aldri vært i syden før, men ettersom Bea er fra Portugal og har hus der nede, spurte hun om jeg ville besøke hun i sommer, og nylig bestilte jeg flybilletter! Gleder meg så utrolig mye! Er det noen flere av dere som har tenkt dere til syden i sommer? Da vil jeg informere om Fuerte Hoteles som er en hotellkjede som har lansert sin egen hjemmeside på norsk. Hotellene ligger i de flotteste områdene av Andalucia, som er den sydligste delen av Spania. Enten det er en jentetur, eller om du skal feire et bryllup, har de også flotte muligheter for det. De har mange hoteller å velge mellom, blant annet noen flotte langs kystlinjen hvis du foretrekker det. De har over 50 års erfaring bak seg, og vil sørge for at du får et uforglemmelig opphold.


Spaniaa. ♥ // bilder fra weheartit.com

Hvor har du lyst til å reise til akkurat nå? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *