Dagens antrekk: Peace, love and summer

Livet er så herlig når det er nydelig vær! Ingrid og jeg tok oss en tur på Topp-kontoret i dag for å legge ut The Fooo-saken. Redaksjonen var kjempefornøyd med bildene vi hadde tatt, så det ble vi jo selvfølgelig veldig glade for! Er litt fint å få skryt når man har masse rød merker på kroppen etter å ha lekt paparazzier i hekkene. Ellers er det deilig å kunne gå ut med sommerklær og null sminke bortsett fra litt gloss på leppene. Selv om det føles litt rart å ikke gå med en mobil på seg, så har det faktisk sine fordeler også – ganske deilig å ikke føle å måtte sjekke insta og face hvert eneste sekund.


Singlet fra H&M, shorts Bikbok, veske Louis Vuitton, sko Kina

Fikk også en spennende mail i stad fra Topp om å intervjue noen neste uke. Gleder meg til å fortelle dere, hehe.

Hva synes du om antrekket? ♥

5 thoughts on “Dagens antrekk: Peace, love and summer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *