På under ett (crazy) døgn

Det føles ut som jeg har levd et helt år på bare under ett døgn. I går kom to kjære venninner på besøk fra tønsberg, og vi dro videre til Miley-konserten! Miley var HELT rå, og stemmen hennes – WOW. Vi sto og danset og sang som gale. Elsker virkelig konserter! ♥ 

I dag morges hadde Ingrid og jeg et Topp-oppdrag – og ikke hvilket som helst oppdrag… Men vi fikk lov til å bli med The Fooo og henge med de da de skulle være med en gruppe fans som hadde vunnet en dansekonkurranse for å være med dem. Det var SÅ moro, og jeg måtte holde meg fra å ikke freake helt fullstendig ut da kom ut av bilen (jeg blitt litt glad i dem i det siste skjønner dere). De hadde leid buss som skulle ta gjengen forskjellige steder, og det var så gøy! De spilte inn videoer, vi fikk både snakket med dem en del og tatt bilder, og da de måtte spille inn noe private greier så fikk Ingrid og jeg likevel være med og ta bilder. 


De var virkelig verdens koseligste gutter!

De er så sinnsykt flinke til å danse, gjøre triks, synge osv åå gud. Yup, fangirl right here. 


Meg og kjæresten min, hehe. ♥ Do you ship us, eller? ♥♥ 

Men så skjedde det noe ikke fuuullt så hyggelig. Da de skulle ha konsert ved Karl Johan, så skulle Ingrid og jeg prøve å få så best mulig bilder som mulig for Topp. Vi var nemlig da litt crazy og gikk gjennom en hekk for å en god utsikt til å ta bilder. Selvfølgelig begynner folk å gå etter oss når de innser hvor geniale plan, så da hadde en sjansen til å stjele mobilen min (!!). Jeg merket at mobilen min var borte rett etter en mann hadde gått forbi, og vi løp til politiet som sto på siden. Vi hoppet inn i poltitibilen (vi var fulle av rød merker fra hekkene, ble skikkelig PLL episode det her) og brukte “Find my iPhone” til å følge etter tyven. Men etter et par min slo personen av telefonen…. OG DER LÅ ALLE DE SØTE SELFIESENE FRA I DAG MED GUTTENE PLUSS BILDER OG VIDEOER FRA MILEY-KONSERTEN. Heldigvis hadde jeg fått sendt et par bilder til noen venninner før det skjedde, men det var fortsatt veldig kjipt.

Men jeg vil heller fokusere på at det siste døgnet var utrolig bra med masse herlige folk og fantastiske opplevelser. Gleder meg til dere får se reportasjen i bladet fra dagen!

Var du på Miley-konserten i går? Noen fans av The Foo her?

12 thoughts on “På under ett (crazy) døgn

  1. Silje says:

    Så utrolig kult å få møte dem! 😀 det var synd med telefonen din :/ kanskje det et noen programmer via nett som f.eks. minsky som kan få hjulpet deg og gjenopprette bildene dine? Det er ikke noe gøy miste bilder og sånn.

  2. Julieeee says:

    Jeg er veldig stor fan av The Fooo, så det var virkelig en herlig dag i går! Kjente deg igjen, fordi jeg leser bloggen din, men gikk ikke bort og snakket med deg siden du så litt opptatt ut. Vi var kjempeheldige som fikk være med de i går! Nå har de fått kontrakt i USA, så da blir de sikkert store stjerner <3 Håper du får tilbake mobilen din!

  3. Mondelia says:

    Julieeee: Heii! Jeg kjente deg også igjen faktisk, haha. Du skulle bare kommet og sagt hei, hadde vært kjempekoselig! Men jeg kunne jo ha sagt hei jeg også, så jeg har vel ikke noe å si på det haha. Gøy at vi var der begge to!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *