Way too stressed out

I dag kunne jeg ha vært en smule mer opplagt for å si det sånn. Etter å ha klart å dratt meg selv sakte, men sikkert ut av sengen og slenge på seg litt mascara, var det på’n igjen med ny skoleuke. Heldigvis var det sol og varmt vær som klarte å holde en del av humøret oppe. På skolen måtte jeg forte meg å redigere ferdig til filmprosjektet, før det var videre til Topp sine kontorer. Er så altfor stresset med tanken på matteprøve i morgen, og naturfagsprøve dagen etter der igjen. Må rekke å øve mer før jeg har sangtime straks. Haha, en stressende hverdag for å si det sånn… Gleder meg altfor mye til sommerferie nå!


Topp fra Primark. Åå savner London, sommerferie… og alt som er.

Kom nettopp på at jeg må redigere ferdig en video til OurDailyChannel i morgen også… Hvor ble barndommen av folkens? Må begynne å bli flinkere på å prioritere dagene bedre, sånn at det ikke alt kommer på en gang.

Hvordan har deres start på uken vært? ♥

4 thoughts on “Way too stressed out

  1. Sara(perry) says:

    Stakkars! Så mye du må gjøre!
    Har prøve muntlig eksamen i morra, men så har jeg fri 🙂 inntil jeg får vite om jeg kommer opp i muntlig eksamen eller ikke 😛
    Lykke til, skal be for deg<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *