Modelloppdrag og Antrekk

Nå tenker dere sikkert “whuut modelloppdrag??”. Modellering er vel et av de få yrkene jeg aldri har vurdert, men i dag var bare en kjempemorsom opplevelse! En venn av en venninne spurte nemlig om jeg hadde lyst til å være med på modelloppdrag for Loreal sin butikk i Karl Johan, ettersom hun kjente en som jobbet der, og de sa de trengte noen unge jenter til bare et lite oppdrag. Etter skolen dro vi dit og fikk på sminke og klær, og så gikk vi catwalk utenfor butikken med 4 andre jenter. May Berit og jeg var mer komfortable med å danse enn å posere, så tror ikke modellkarrieren er noe for meg akkurat haha, men i dag var bare en veldig gøy opplevelse. ♥

Her er dagens antrekk! Mine egne klær altså (ikke det jeg brukte på catwalken), men sminken er ordnet av en av de flinke sminkørene hos Loreal.


Topp fra Forever21, skjørt og belte i gave fra Imen, veske fra Cubus, sko ??, smykke fra Accesorize // Bilder tatt av Deka. 

Sminkøren var superflink! Hva synes dere? ♥ Et lite nærbilde av selve sminken:

 
Følg meg gjerne på instagram: @mondelia

Også fikk vi ta med tre valgfrie produkter hjem i en goodiebag (da kan dere tro jeg ble ivrig). Dette ble da favorittene med meg hjem. ♥


Lipgloss, CC Cream og eyeliner. 

Skal se om jeg får lagt ut noen bilder eller videoer fra selve eventet senere. Håper alle har en strålende dag! ♥

7 thoughts on “Modelloppdrag og Antrekk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *