Outfit and Happiness

Livet er så herlig for tiden! Det er sol og varme, det å jobbe hos Topp er helt topp (hehe tok dere den?), og jeg fikk søren meg tilbake matteprøven… med karakter 6 (say WHUUT). Virkelig første gangen jeg har fått en %$#& 6’er på en %#$# matteprøve. Det er et spesielt forhold mellom meg og sannsynlighet (altså matte-sannsynlighet)… Og jeg vet ikke hva det er.

Så her er dagens outfit folkens. Neste gang skal jeg rydde litt før dere kommer på besøk igjen. Jeg lover.

Skjorte og singlet fra Saints & Mortals, leggings fra H&M, smykke fra Accesorize.  Jeg bør kanskje slutte å bruke skjorten og singletten for samme antrekk så ofte, men synes de passer så godt sammen, hihi.

Så tar vi en Miley.

Men jeg gjør det ikke like bra som henne så jeg striker heller en typisk Tina-pose.

Nå er jeg i et altfor tullete humør. Jeg trenger å få i meg noe. Og med det som jeg mener jeg mat (som dere sikkert skjønte). Okei ja lol vi blogges! Har det begynt å bli mye sol hvor du bor? ♥

5 thoughts on “Outfit and Happiness

  1. Sara(perry) says:

    Så gøy Tina med en 6 PÅ EN MATTE PRØVEEE!!! shiit gurl! jeg visste det! er ikke overraska<3 hahah<3 stolt av deg!
    masse sol her og varme 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *