Crazy days, but I love it

Heii alle sammen, og god mandag! Jeg skulle egentlig oppdatere på 17. mai med masse bilder og greier, men kom hjem senere enn forventet, også venter jeg på bildene fra en viss venninne *kremt Katja*. Selv om jeg hadde planlagt så og si hele 17.mai dagen, ble det veldig mye uforventede ting som skjedde denne dagen. Men det var så koselig! Fikk både møte gamle venner, og bli kjent med masse nye herlige folk.

I går så jeg The Amazing Spider Man 2 med Deka og Imen, elsket flmen! Litt irriterende slutt, men jaja.  Og i dag jobbet Ingrid og jeg vår 2. dag hos Topp! Kan ikke si nok hvor koselig redaksjonen er, føler meg så utrolig heldig som får jobbe med dem! Også var det jo litt ekstra stas da redaktøren tok bilde av oss til instagrammen deres, hehe… ♥

Vi fikk postet masse artikler i dag, og i morgen skal vi ha et møte om hvordan det blir framover med planlegging osv. Gleder meg! ♥

Flere som har sine hektiske dager for tiden? ♥

3 thoughts on “Crazy days, but I love it

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *