Baking fun

ENDELIG FREDAG. I dag har vi fått tatt de første opptakene til et filmprosjekt vi har på skolen for tiden. Ble ferdig med alle de scenene jeg spiller i, så nå var det stresset borte – phew. Ellers sitter jeg nå som et gira barn på julaften og venter på 17. mai i morgen. Blir så koselig med blant annet frokost sammen med venninnegjengen. ♥ Ingrid og jeg startet i dag på bringebærpaien som skal serveres i morgen. Heldigvis er Ingrid en av de  bedre til å bake, så da slipper jeg å brenne ned kjøkkenet.


Ja, bilder lyver. Jeg prøver å se smart ut med bakeutstyret, men som dere skjønner så jeg har jeg såvidt peiling på det. Jaja, jeg prøver! ♥

Ingrid hadde en supr idè om å legge ut oppskriften på topp.no, så da måtte vi selvfølgelig ta litt bilder, hehe. Håper alle får en strålende 17. mai i morgen!

Hva er dine planer for 17. mai? 

One thought on “Baking fun

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *