Cheerios and berries

Hey søte. Hvordan har dere det? I dag var det en stoor greie ang. skriftlig eksamen om man kom opp eller ikke. Folk nedspammet snapchat og face, haha. Noen var fornøyde, mens andre… Ikke fyllt så fornøyde. Det var fyllt av klemmer og gladhyling i klasserommet i dag da ingen ble trukket opp. Deilig å være ferdig med matteprøve og gym, og alt det harde av skoleuken. Var herlig å komme hjem og lage seg en en god ettermiddags-lunsj. ♥ 

Havre-cheerios, blåbær og bringebær. ♥ Sunt og godt, enkelt og raskt å lage!

Er litt gira på å bli ferdig med skoleuken nå, sånn at 17. mai kan komme. Nasjonaldagen er så herlig med å spise all isen man klarer, se på skolebarn som vifter med flagg og løper etter russ for å få tak i russekort, og feire dagen med sine nærmeste av venner og familie. ♥ Noen som kom opp i skriftlig eksamen i dag? Flere som gleder seg til 17. mai?

2 thoughts on “Cheerios and berries

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *