Vellykket opptreden på Streetcorner

For en dag det har vært! I dag tidlig stresset Bea og jeg med å gjøre alt klart til finalen av Streetcorner. Etter å ha fikset hår og sminke, var vi på vei ut til hvor arrangementet til Streetcorner tok sted, og da fikk jeg tatt noen siste minutters danseøving med danserne før opptreden. Heldigvis fikk vi funnet en reservedanser ettersom hun ene ikke kunne, så der ble vi reddet haha. Etter et intervju også, var showet i gang.

Det var så utroolig gøy å stå på scenen, har så lyst til å gjøre det igjen! Det var mange flinke sangere der i dag, og jeg fikk hilst på masse hyggelige folk. Tusen takk til alle som kom og så på, er veldig glad for støtten deres! Bea filmet også hele opptredenen, så den kommer ut snart! Var btw en turist som ville ta bilde, han var veldig morsom og hyggelig haha. Vi blogges! ♥

3 thoughts on “Vellykket opptreden på Streetcorner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *