Videre til finalen! + 500 subs?!

I går på klassetur midt ute i ødemarken, klarer jeg å få et par sekunders dekning på mobilen. Så kommer det en mail fra en som er med på å arrangere musikk-konkurransen jeg meldte meg på med “Tonight” for. Hjertet begynner å dunke fort i det jeg ser det er en mail ang. finalen…. Og JEG KOM VIDERE! Fagjuryen består av bl.a. Stella Mwangi som er tidligere MGP-vinner, så det at hun har hørt sangen min er utrolig kult – og det at sangen ble sendt videre er enda kulere, haha. Dette betyr at jeg skal opptre på Egertorget (i Karl Johan) på lørdag 10. mai 13:00, så det er bare å komme og se! Håper på å se deg der! ♥ 

Tusen takk også til alle som stemte! Selv om jeg ikke fikk flest stemmer så tror jeg det hjalp mye, og det er jo egentlig en mye bedre følelse av å ha blitt valgt ut av fagjuryen istedenfor, haha. ♥ Da får man jo en bekreftelse på at du leverer noe av kvalitet, noe som jeg var redd for ettersom det var så mange talentfulle bidrag som ble sendt inn.

Og da jeg kom hjem så jeg at jeg hadde nådd det målet jeg ville nå før jeg blir 17 år… Nemlig å nå 500 subs på youtube! Tusen takk!!


Dere er best. ♥

4 thoughts on “Videre til finalen! + 500 subs?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *