It’s out!

Føler jeg har skrevet nokså mange lange tekster om dette i dag, men da tar jeg det igjen haha. Som dere kanskje har skjønt, er min første singel “Tonight” ute! Alt startet med en konkurranse jeg skulle melde meg på, og så fikk Bea og jeg crazye ideer om å sende den inn til et disturbusjonsselskap som sendte den videre til iTunes, Spotify etc. Dette er bare for gøy ettersom jeg elsker å lage/skrive musikk (og synge selvfølgelig), og jeg håper dere også får det gøy med sangen, og at den får dere til å danse! 

I går hadde den ingen barer på “Popularity”, og da jeg våknet i dag morges ser jeg at den er full?? Er det mulig?! Tusen takk!!!

Foreldrene mine tror ikke at jeg klarer å selge 100 kopier engang, så gjerne vis din støtte ved å kjøpe den på iTunes! Den finnes også på Spotify, Wimp, Google Play og iHeart Radio.

Og takk for bildene noen av dere sendte i går kveld! Kom enda flere bilder i morges haha, dere er best!

 Tusen takk for all støtte! Dere er best! ♥

One thought on “It’s out!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *