Life is short – embrace it ♥

Før 2014 begynte, bestemte jeg meg for at dette året skulle jeg gjøre så mye som mulig. Det er en av grunnene til at jeg søkte på å dra på utveksling i VG2. Her om dagen fikk jeg en melding fra en gammel venn, om at hun hadde lest bloggen min og sa at jeg drev på med så mye morsomt for tiden. Da var da det slo meg: Jeg har det jo så bra her! Det å leve livet fullt ut og gjøre ting jeg vil, er det jeg gjør akkurat nå. Har bl.a. endelig begynt å ta sangtimer, har en sang som kommer ut på iTunes, trives utrolig bra på skolen osv. Lagde en del nyttårsforsett for i år, og har allerede krysset av masse på listen – og vi er bare i April! Så nå som jeg har så mange prosjekter og ting på gang, valgte jeg å bli i kjære Oslo neste år også. Er så mange muligheter som har oppstått, og sålenge jeg driver på med ting jeg elsker å gjøre og har gode mennesker rundt meg – så føler jeg at det er det samme hvor jeg befinner meg i verden.Trives veldig bra akkurat her og nå. 🙂 Gleder meg til å fortsette å blogge om alt det morsomme som skjer!

Nå er det en god stund siden jeg lagde et ordentlig blogginnlegg om hva som skjer for tiden. Har for det meste fokusert på youtube, musikken osv + noe spennende jeg skal fortelle dere, hehe. Når vi først snakker gøy… Så ble det for meste øving til teoriprøve i gym i går. Kjempegøy.Må forresten bare legge til dette: Bea og jeg sang litt av et cover fra en sang av The United, som vi hadde øvd på i 1 dag pga en konkurranse. Litt senere tvitrer The United dette…


                       “well done” omg.

Håper alle har en strålende dag, og at du gjør mest mulig ut av de dagene du har.  ♥  Life is short – embrace it! Gjerne fortell meg i kommentarfeltet om noe gøy du har holdt på med i det siste! ♥

6 thoughts on “Life is short – embrace it ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *