Hjemmelaget horn med ost og skinke

I dag bestemte jeg meg for å prøve å lage horn for første gang. Jeg eelsker horn, så jeg tenkte “Hvorfor ikke prøve å lage selv?”. Og etter to timer med baking og steking, ble resultatet ikke så verst!

Og ja, ikke mobb for hvordan de ser ut haha. De smakte myyyee bedre enn forventet! Jeg er mer sånn “beregner sånn ca” hvor mye det skal være, og bruker nesten aldri måle-enheter når jeg baker (jeg er ingen kokk for å si det sånn), men de ble veldig gode om jeg får si det selv, haha. ♥

♥ Du trenger:

– Hvetemel
– Tørrgjær
– Melk
– Litt vann
– Smør
– Skinke
– Salt
– Sukker
– Ost
– Oregano
–  Egg til å pensle med ♥

Bland alt det tørre inn i en bolle. Smelt smørret og hell oppi melken til det er lunkent. Bland det med det tørre, og la deigen heve i ca 40 min. Kjevl ut deigen og del de opp mens du tilsetter ost, skinke og litt oregano på hver av delene. Så visper du sammen et egg før du pensler. Deretter lar du de steke på 225 grader i 12-15 min, og de er ferdige! 

Laget en video, men det ble litt mer “se hva jeg prøver å gjøre for jeg vet ikke 100% hva jeg driver med” enn “slik lager du horn”. Er virkelig noen som helst form for kokk, men liker veldig godt å lage mat, og prøver så godt jeg kan haha. ♥

Noe du kunne tenkt deg å lage? ♥

10 thoughts on “Hjemmelaget horn med ost og skinke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *