Jentekveld og første youtuber-møte

Sålangt har dette vært en veldig bra helg, og den er fortsatt ikke over! I går kveld var vi på klassefest med alle jentene, det var så utrolig koselig! Alle hadde tatt meg seg litt mat hver, så ble skikkelig tapaskveld. Ingrid og jeg lagde grillspyd, og dere skulle sett oss da vi prøvde å kutte opp en ananas… Etter den (suksessfulle) jentekvelden, overnattet jeg hos Ingrid. ♥


Creds til Katja som tok bilde.
 

Så skjedde det noe veldig spennende i dag. Jeg møtte noen av youtuber-vennene mine for første gang, nemlig Tuva, Elisabeth og Hedvig! Det var så rart å møte noen du har snakket med i flere måneder, men aldri møtt før. Vi fikk laget masse videoer, og en av dem inkluderte at vi skulle falle foran masse mennesker mange ganger rundt butikkene på Sandvika Storsenter. Youtubere as…


Nå må jeg komme meg tilbake til familieselskapet. Sosial helg, ja.

Hvordan har deres helg vært? ♥

2 thoughts on “Jentekveld og første youtuber-møte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *