no, you inspire me

Det er mange som inspirerer meg. Men er det en som ligger veldig gøyt på listen, er det Heine Berntsen. En 11 år gammel, veldig talentfull gutt. En gutt jeg har kjent siden han bare var 2 uker gammel, og var naboen hans i over 9 år før jeg flyttet til Oslo. På harddisken ligger det gamle videoer hvor vi danser, synger, spiller instrumenter og bare har det gøy med musikk. Han er jeg har alltid har hatt tro på, og som jeg vet kommer til å bli stor en dag. Ikke bare på grunn av hans talenter, men også for en hvor utrolig god person han er.

Han har allerede begynt å følge drømmen sin. Han har sunget på Vestfolds Talenter, skal synge på UKM, spilt inn i studio osv.  Her opptrådde han på en konsert i Tønsberg med cover av “Some Die Young”: 

Da jeg ringte han ang. artikkelen hans, snakket vi lenge på tlf om alt av musikk og drømmer. Da han sa at det var pga meg alt dette startet, måtte jeg si: “Faktisk, så er det er du som inspirer meg.” Jo eldre jeg har blitt, jo mer har jeg vært i tvil om å tørre å satse på media og musikk. Jeg har vært i tvil om drømmene mine. Men han får meg til å tro meg på dem igjen. Jeg er så stolt over alt han gjennomfører, og at han tør. Han bryr seg ikke om hva andre sier, og må være den mest inspirerende 11-åringen jeg har møtt noen gang. 

Stå på Heine. Du kommer til å nå langt!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *