hår tutorial, vlog osv

Hey peeps! Hvordan går det? Kofferten kom i går kveld, så da kan jeg endelig få laget innkjøpsvideo fra USA! Tenker å spille den inn i morgen og poste den så snart som mulig. 😉 Også skal jeg selvfølgelig få laget de siste delene fra turen. Haha gud har for mye å gjøre as. Neeida bare fint å ha mye å gjøre (bare jeg som synes det? lol). Anyway. Nå har jeg litt forskjellige ting å vise/snakke/you name it.

Først… Ja, her er en tutorial video fra i går som jeg la ut på ODC. Vi har nemlig Disney-uke på ODC så da valgte jeg å vise dere en enkel minnie mus-hårfrisyre. 🙂 

Også la jeg ut en vlog i dag fra skolen…

To videoer på en dag er vel ikke verst, eller hva? Hehe.

Også må jeg selvfølgelig skryte av min kjære venn Heine. Han har nemlig blitt intervjuet til Byavisen. Er så utrolig stolt over hvor langt han har kommet! Ble også overrasket ove å se på bilde og tekst om meg der! Det han sa varmet veldig, hihi. Jeg ringte han og da han sa hvordan jeg inspirerte han, måtte jeg si at det er faktisk HAN som inspirer MEG fordi han følger drømmene sine, bryr seg ikke om hva andre sier og tror på seg selv! Stå på, Heine!

Hvis dere vil lese hele intervjuet hans, trykkk under her, bla til side 12 og zoom in. 🙂

Håper alle har en awesome onsdag videre!

2 thoughts on “hår tutorial, vlog osv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *