California med Topp: Del 2 – Calabasas, Venice Beach, Santa Monica

California med Topp: Del 2!

Tirsdag: Dagen måtte selvfølgelig startes med en god frokost på Starbucks. Bare et par minutter å gå fra hotellet, utrolig herlig!

Så tok hele gruppen turen til Calabasas! Dette var den ultimate drømmedagen for en Belieber. Vi dro for å besøke hjemmet til Justin (med vår flaks flyttet han ut ca 2 uker før vi kom, men jaja). Det var en stor port vi ikke fikk komme forbi, så det ble vel mer å se oppkjørselen, haha. Men vi fikk utforske Calabasas på steder hvor Justin liker å spise osv. Noen i gruppen spottet faktisk Kourtney Kardashian. 🙂 Calabasas var alt i alt et utrolig koselig og pent sted!

Etter Calabasas dro vi tilbake til Beverly Hills, bare i en annen gate denne gangen. Her var det ikke så fryktelig mange spennende butikker synes nå jeg, men vi traff på verdens søteste hund!


Har dere noen gang sett noe så skjønt?!

Onsdag: I dag var det klart for Santa Monica! Vi dro først til Venice Beach, hvor vi spiste lunsj, gikk og kikket litt i bodene der, gikk på stranden, tok bilder og gikk til det kjente Santa Monica Pier.Så gikk vi til en gate i Santa Monica som ble et av mine favoritt-shoppesteder. Der hadde de Sephora, Forever21, Urban Outfitters, Victoria’s Secret… Alt!

Se så nydelig Santa Monica er på kvelden!

Hva synes dere om bildene? ♥


 #california #topp #losangeles #calabasas #reise #usa

One thought on “California med Topp: Del 2 – Calabasas, Venice Beach, Santa Monica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *