Oppdatering fra Hollywood

Hei dere! Bildeopplasteren funker fortsatt ikke. En leser ga en tilbakemelding på at det var uansett bedre med et langt innlegg med masse bilder, enn bare små-innlegg. Så derfor har jeg bestemt meg for å ta av meg bloggingen når jeg kommer hjem. Det er egentlig like greit for meg også, for da trenger jeg kun å fokusere på å oppleve mest mulig her nå.

Hvis dere vil følge med på turen min likevel, så poster jeg et par bilder om dagen fra California på instagrammen min (@mondelia). Det er bare å følge med der! Dere kan også følge med på Topp sin instagram (@toppmagasin), hvor de poster bilder gjennom turen. 🙂

Da snakkes vi når vi kommer hjem!

One thought on “Oppdatering fra Hollywood

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *