Ready for California

Den What-Time-Is-It-High-School-Musical-følelsen da vi stormet ut av klasserommet i dag. Følelsen av ferie. Følelsen av å gå gjennom snø, regn og kulde, og da vite at man skal dra til California om 2 dager. WII.

Har akkurat laget ferdig pakkeliste. Nå må jeg forte meg å pakke mens jeg lager pakkevideo, før Bea kommer og vi skal ha filmkveld.

Btw, noen som har noen tips ang. døgnrytmen? Skal nemlig stå opp kl 3 på søndag natt for å møte Topp, og deretter sette oss på flyet tidlig morgen. Men er 99,99% sikker på at jeg ikke kommer til å få sovet noe den natten uansett. Så skal jeg legge meg tidlig eller sent i dag? Haha dette forvirrer meg.

Og det er ca 30 grader der borte nå. Blir helt giret bare av å putte solbrillene mine oppi vesken. Guud, jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg… Jo, det vet jeg: LOS ANGELES. Hehe okei, nå må jeg roe meg ned… Iiik…

Hva skal dere i ferien? 🙂

8 thoughts on “Ready for California

  1. Sara(perry) says:

    ååå!!! Kos deg SUUUPER masse Tinaaa!! :DDD <3<3<3<3
    Ta masse bilder og møt mange kjendiser for meg! 😀 <3 ææhh! HAVE A WONDERFUL TIME IN L.A!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *