Smoothie og PLL

Merker at jeg gleder meg så utrolig mye til ferie nå. Bare tre dager igjen til LA! Wææ, kan ikke vente! Må få se og pakket snart. Skal jo lage en “Pakk med meg til LA”-video, så får vel starte med det i morgen eller på lørdag. Etter skolen satte Bea og jeg oss ned for en kopp kakao, før jeg dro hjem og følte meg rett og slett ikke bra. Som sagt, så blir det godt med ferie nå. Har skjedd så mye greier at jeg føler at jeg er på tusen steder samtidig, hvis dere skjønner hva jeg mener? Prøvde å dra opp humøret med å lage smoothie og se på den nye episoden av PLL, og det hjalp jo litt. 🙂
Ble forresten veldig lykkelig etter å ha funnet ut hvor jeg kunne se PLL på iPad, iiik. Bruker dere VidBull så funker det!

Ellers så har jeg hatt et så altfor forferdelig fangirling-problem etter alt det som har skjedd med R5. Heldigvis har jeg Liam til å terapiere (??) meg gjennom det. Eller så prøver han bare å få meg til å holde kjeft om dem. Anyway. Nå ber jeg til alle Guder som er at jeg kommer meg gjennom skoledagen i morgen. Bare eeen dag til til ferie.

Hvem gleder seg til ferie?!

4 thoughts on “Smoothie og PLL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *