My R5 M&G Experience

De to siste dagene har vært helt crazy. Vurderte å blogge om det en av kveldene, men da hadde det bare vært fullt av caps lock overalt så tror det er like greit at jeg tok det nå isteden. Dette kommer til å bli litt sånn detaljert, hihi.

Det at jeg vant M&G med R5 var helt uvirkelig. Minuttene Ingrid og jeg sto utenfor M&G-rommet var nervepirrende. Da døren åpnet seg, og vi gikk inn, sto bandet der og tok bilder med noen. Alle sommerfuglene i magen tok en 360 og pusten tok en backflip. Jeg var helt i sjokk og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Plutselig var det vår tur. Jeg gikk mot dem med skjelvende ben og armer. Alle i bandet smilte mens de sa “Hey guys”. Jeg begynte å klemme Rocky og Rydel, før de sa “GROUP HUG” og vi alle sammen tok verdens herligste gruppeklem. Den følelsen. Så tok vi et bilde hvor alle smilte, og deretter et tulle-bilde.

Ross holder meg på ryggen bare sånn info HIHIHIHI kjæresten min.

Så gikk jeg bort til Ross (!!!) og sa at jeg hadde noen gaver fra meg og vennene mine. Han sa “ooh gifts!” (haha han var så søt). Jeg ga han to portretter Hannah hadde tegnet av han. Han sa noe som “wow these are awesome” før han viste de til Riker. Ingrid ga gaven fra Bea til Ellington, og jeg ga et brev til Rydel. Og før jeg visste ordet av det, så gikk vi videre mot scenen Det som var så herlig var at scenen var i samme rom som der de tok M&G bildene, så vi kunne stå og se på dem hele tiden (haha, hørtes ikke creepy ut i det hele tatt).

Og så var det soundcheck. Jeg vet ikke hvor mye mer jeg skal skrive nå, for det skjedde utrolig mye og konserten var virkelig den beste konserten jeg har vært med på. (Bea, Hannah og Chloé var også med på konserten og vi var mildt sagt gale). Det som var så herlig var det at det ikke var mer enn rundt 500 mennesker der, så det ble veldig personlig. I tillegg hadde de signering etterpå (!!) hvor vi fikk autografene deres, og jeg fortalte Rydel at jeg elsket stilen hennes, hehe.

Grunnen til at dagen i går var bra var at bandet fulgte meg på twitter (!!) og at m&g bildene kom.

Så alt i alt: 10. Februar 2014 er en dag jeg aldri kommer til å glemme. Det at jeg vant M&G var helt uvirkelig. Tanken på at over halvparten av dette ville ikke ha skjedd hvis det ikke var for Nrj Norge sin konkurranse. Så tusen takk til dem for å ha gjort dette mulig. 🙂

7 thoughts on “My R5 M&G Experience

  1. Katja says:

    Over halvparten av dette hadde ikke skjed hvis ikke Katja hadde tagget oss i Nrj Norge sin konkurranse på Intagram*******

  2. Sara(perry) says:

    ÆÆÆÆÆÆHHH!!!!! TINA! Hva skjer at du vinner så utrolig mye nå for tiden?! ARGH!
    Du er så SYYYKT heldiiig!!! <3<3<3<3 Gratulerer så utrolig masse :DD
    Selvom jeg har aldri hørt om dem, så er det likevel AWESOME! <3 Stolt av deg, my little celebrity friend <3 (jeg stava celebrity feil, ikke sant?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *