Topp 5 mascaraer under 200 kr

Mascaraer må byttes ut ofte, og da er det greit å ikke kjøpe de dyreste til over 200-lappen. Selv er jeg veldig kresen på hvilke jeg bruker. Jeg liker å prøve nye ting, og holder meg sjeldent til det samme produktet. Har testet ut forskjellige mascaraer for seg i over lengre tid i forskjellige perioder, og har nå kommet til en konklusjon om hvilke jeg liker best.

The Body Shop Super Volume Mascara:
Dette var så og si dette produktet som fikk meg til å tro på mascaraer generelt. Likte rett og slett ikke å bruke mascara til jeg oppdaget denne. Fikk en liten versjon rundt 9.-10. klasse, og jeg var så fornøyd at etter den var oppbrukt, måtte jeg bare gå og kjøpe meg en ny. Den har en veldig god kost som er lett å påføre med, den klumper ikke, holder hele dagen og har veldig bra volum. I tillegg koster den kun 145 kr, som gjør at jeg synes kvaliteten blir utrolig god for prisen.

 

Maybelline Illegal Length:
Er ikke du så spesielt opptatt av volum, ville jeg anbefale denne. Påfører du riktig, vil separeringen av vippene bli fin, og du får god lengde. Kosten er også lage tetter å være lettere å påføre med.

 

EDIT: Etter at jeg hadde laget denne testen, fant jeg ut at min nye favoritt er Dynamic Lashes fra IsaDora. Hadde blitt anbefalt IsaDora-mascaraene, og denne funker utrolig bra! Ingen klumper, drysser ikke, og holder hele dagen! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *