JEG VANT MØTE MED R5

Sitter med Ingrid en vanlig torsdag på Waynes for å øve til mattetentamen. Rett før vi skal dra, sjekker jeg instagram. Jeg har fått en kommentar som sier “Gratulerer! Velfortjent!”. Hendene mine skjelver og jeg tenker at det kan ikke være det jeg tror det er…. Men så sjekker jeg en annen kommentarer som jeg har fått fra Nrj Norge…  ASJDHKSAJDHKSAHDAS.

M&G fra Rye Playland i fjor. 

JEG KAN IKKE TRO DET. For en stund siden skrev jeg på bloggen om det at jeg elsker R5 og skulle på konserten deres en dag. Lite visste jeg at jeg også skulle få være med på soundcheck og M&G. Føler meg så utrolig heldig, tusen takk til Nrj Norge! Jeg kan ikke tro jeg skal møte dem! Nå har jeg jo to billetter til selve konserten til overs, som jeg skal gi bort. 🙂 Følelsen av å også kunne gi til noen hehe.

Blir vanskelig å øve noe mer på matten i dag etter dette, men jaaa det må gjøres. Håper alle får en strååålende torsdag videre… Det vet jeg at jeg allerede har hvertfall. 😉

8 thoughts on “JEG VANT MØTE MED R5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *