the past 24 hours

De siste 24 timene har flydd av sted. I går kveld var en del av oss førsteklassinger kelnere på skoleballet til 3. klasse, så da ble det full servering og greier. Da jeg kom hjem var det allerede blitt sent, og rett etter skolen møttes Olga og jeg. Så jeg har så og si såvidt rukket å være på pc’n siden i går ettermiddag, men ja hei folkens! Nå skal jeg straks hoppe i dusjen før jeg ser den nye episoden av Pretty Little Liars. Noen som har sett den allerede?


Har forresten trukket ukens blogg. Innlegget med vinneren blir postet i morgen mens jeg er guide på åpen dag på skolen, woho! Haha yup, har tatt nyttårsforsettet og melde meg på enda fler ting. Noen ganger blir det litt stress og jeg kan til tider tenkte at jeg har meldt meg på litt for mye ting og tang, men er kjempegøy å bli kjent med nye mennesker og få gjort mye produktivt. EDIT: Veldig smart det en leser kommenterte: “Det er litt deilig å føle at man ikke har tid til å være på pcen og”. Årets sitat folkens.

Har dere hatt en produktiv uke så langt da? ♥

5 thoughts on “the past 24 hours

  1. Anonym says:

    Så spennende å være kelnere!
    Syyykt fine bilder av deg, Tina! <3 Du er så nydelig + sykt bra kvalitet på bildene - very nice
    - Sara

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *