lately i’ve been

Har vel ikke oppdatert dere så mye på hva jeg faktisk har gjort de siste dagene. For noen dager siden fikk jeg øvelseskjøre-beviset mitt! Her om dagen, rundt halv elleve på kvelden, fikk jeg plutselig veldig lyst til å å kjøre, så da ble det første gangen for meg bak rattet. Gikk mye bedre enn forventet! Og i går fikk jeg prøvd meg litt på rygging og parkering. Aaa nå gleder jeg meg bare til jeg skal ta førerkortet neste år, wihi. 

I dag så møttes Ingrid og jeg på Waynes for å øve til mattetentamen. Bestilte oss en kaffe hver mens vi gjorde oppgaver og chit-chattet. Var koselig nå som det var så kaldt ute!

Nå skal jeg straks trene: har ikke gått på ski i hele vinter, noe som er altfor dårlig fra min side. Må jo vedlikeholde min egenskap som nordmann, hehe. Senere i kveld trekker jeg forresten ukens blogg!  🙂 Håper dere alle har hatt en fin helg, og får en fin søndag videre. ♥ 

#hverdag

8 thoughts on “lately i’ve been

  1. Madelen says:

    Det er så morsomt å øvelseskjøre! Jeg bare elsker det, kjøre en tur! Sist kjørte jeg på veien for første gang og jeg og pappa kjørte en tur på 1,5 time 😀

  2. Mondelia says:

    Madelen: Å så gøy! 😀 Gleder meg til jeg får kjørt lengre turer slik som deg. For det meste har jeg vært inne på parkeringsplasser og såvidt ute på veien, men ser fram til å kjøre lengre på veiene. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *