På besøk hos TV2

I dag var noen venner fra klassen og jeg fotografer for én dag hos TV2! Vi har nemlig en oppgave i media hvor vi skal ta yrkesrelaterte bilder, så vi ringte og spurte om det var mulighet for å få ta bilder i deres studioer til oppgaven vår. Det fikk vi lov til, så i dag dro vi dit og ble omvist rundt mens vi tok masse bilder. Det var utrolig kult inne i lokalene! Vi fikk se slutten av sendingen til God Morgen Norge, værmeldingen, nyhetskanalen osv. Var en fin opplevelse, hehe.

 
Linn Skåber var gjest på God Morgen Norge. 🙂

Hadde vært kult å få jobbe i TV2 selv en dag. Blir så mer sikker for hver dag som går at det er film- og TV-produksjon (i det minste noe media-relatert) som jeg vil holde på med videre.

Hva har du lyst til å jobbe med?

7 thoughts on “På besøk hos TV2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *