cafébesøk med beste

Tusen takk til alle som har stemt fem stjerner på videoen vår! På et par timer har vi allerede fått over 100 stemmer, og vi ligger på Topp 10 listen! Men nok videoprat for i dag… Tok turen ut i stad for å møte Imen. Var så koselig å ta en av våre, standard caféturer. Eller, jeg som skal til Los Angeles snart har bestemt meg for å spare fullmaks, så ble jo meg som satt og så på henne drikke kakao… Haha, det var koselig uansett. ♥ Har jo selvfølgelig blitt dilla på ta det med nye kameraet mitt overalt, så ble tatt aaltfor mange bilder. Dere skal slippe å se alle, hehe.


Fjortiser as…

I morgen blir det enda flere bilder, for jeg skal nemlig til TV2 sine studioer og ta bilder for en foto-oppgave i media. Gleder meg!

Har dere hatt en bra mandag da? ♥

11 thoughts on “cafébesøk med beste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *