Årets første filmprosjekt

Denne mandagen har skilt seg ut fra de vanlige, harde mandagene. I dag har vært en herlig og produktiv dag! Sto for en gangs skyld tidlig nok til å spise meg en god frokost og bare ta morningen helt med ro, uten stress. Var deilig å bare droppe sminken og ha god tid før jeg skulle rekke trikken. Etter skolen ble det lang jobbing med filmprosjekt med Ingrid, Victoria, Hannah, Maria og Bea! Det er nemlig en filmkonkurranse vi er med på, gleder meg til å fortelle mer om det senere. 🙂 

Noen screenshots fra filmprosjektet:

Noen andre som har hatt en bra mandag i dag? ♥

4 thoughts on “Årets første filmprosjekt

  1. andelly says:

    Ser og høres gøy ut! elsker å lage film^^ har selv lagd sketsjer & parodi på en musikkvideo med kusinene mine og søstermor, og lagde barnetv med folk fra klassen (en skoleoppgave). Gleder meg til å høre mer om filmprosjektet deres 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *