Treningsinspirasjon

For 2014 er et av nyttårsforsettene mine å bevege meg mer, og ha en bra treningsrutine + bedre kosthold. Drikker feks altfor lite vann, så det må jeg bli bedre på. Har sett mye på forskjellige treningsblogger i det siste, og det har hjulpet med motivasjonen. Disse to bildene brukte jeg som treningsplan i dag:

Her er litt flere bilder til dere som har lyst til å øke treningsmotivasjonen:

Også en liten egen treningskollasj med mine egne bilder:

Sjokolademelken passer kanskje ikke helt inn i bildet, meneeeh: det er en belønning for all treningen sier vi.

Når det kommer til treningsrutinen, har jeg veldig lyst til å begynne på dansing igjen, og trene fast med blandingen av styrke, utholdenhet osv på søndager. Skal klare det! Nå blir det å hoppe inn i dusjen, og så blir det en kinotur med venner. Blir herlig etter en treningsøkt som i dag! Føler at resten av dagen føles så bra etter man har trent. 🙂

Flere som har tenkt til å trene mer i år? ♥

7 thoughts on “Treningsinspirasjon

  1. creativeuse says:

    Veldig inspirerende innlegg! For sånne som meg til å ikke bare la det bli ved tanken :p Tenker ofte sånn at “I år skal bli et bedre år”, men så skjer det aldri noe :p Men bør vel får ræva i gir :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *