Bestilt

Nå har jeg hatt mitt kjære gamle speilreflekskamera Canon EOS 1000D i over 4 år. Har hatt det med nesten overalt siden jeg var 11-12 år gammel, og vært utrolig mye brukt. Iløpet av denne tiden fant jeg ut hvor mye jeg elsket å ta og redigere bilder, og film selvfølgelig, men det kameraet kunne jo da ikke filmes med, så har brukt et lite videokamera de siste årene i tillegg. 

Nå går jeg på media. Flere funksjoner brukes, og ferdigheter trenger å forbredes. Har blitt enda mer seriøs med filming og bildene mine. I fjor så jeg veldig mye foskjellige kameraer, og bestemte meg for å vente til å gjøre et kjøp til det nye året som kommer. Så i dag bestilte jeg da Canon EOS 700D! Endelig kan jeg få filmet med speilreflekskamera, sånn at jeg får brukt det til begge deler. Gleder meg så utrolig mye til jeg får hentet det! Da skal jeg si dere det blir enda flere youtube-videoer, tihi. Har også flere filmprosjekter på gang som jeg gleder meg til. Åå er så spent, tihi.


Hvilket kamera har du? ♥

13 thoughts on “Bestilt

  1. Astrid says:

    Det er alltid kjekt å få nytt kamerautstyr, gir så utrolig mye inspirasjon. Har selv et canon eos 600d som jeg har hatt i noen år, og er veldig fornøyd med det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *