første skoledag i 2014: check!

Da var første skoledag i 2014 unnagjort. Døgnrytmen min var helt ødelagt som tilsvarte 1 times søvn i natt. Dro så og si meg bare fort på kosegenseren og noen leggings før jeg spurtet ut døren. Gøy at vi i i tillegg hadde gym med styrketrening i dag altså. Misunner dere som starter på mandagen, et lite tips er å fikse døgnrytmen deres før den gang, haha. 

Nå slapper jeg av med te og levende lys, og tenker å se på The Carrie Diaries. En stund siden jeg har sett på det, og har et par episoder igjen. Har bare skjedd så mye i det siste at jeg ikke har hatt tid, så det var deilig å endelig få tatt seg litt til ro nå med favorittserien sin. ♥

Også har jeg jo søte pusen ved siden av meg til å holde meg med selskap da. ♥

 Flere som startet på skolen i dag? Hvis ikke, når starter du?

17 thoughts on “første skoledag i 2014: check!

  1. Nathalie says:

    Jeg måtte på skolen idag, men startet ikke før 10.45 så det var ikke noe problem å stå opp…
    Jeg sitter å ser på new girl. Vurderer å se på Carrie Diaries men vet ikke helt.
    Kjempe bra blogg foresten! Leser stort sett alle innleggene og ser på videoene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *