Nyttårsantrekket

Godt nyttår alle sammen! Håper alle hadde en fin feiring i går! Hadde selv en kjempekoselig feiring med både venner og familie (også spiste jeg altfor mye mat… Igjen). Gikk også gjennom om jeg hadde klart nyttårsforsettene mine. Klarte en stor prosentdel av den, men så er det noen få ting jeg får ta med meg dette året også (sånn som å legge meg tidligere.. det funker jo bra ettersom jeg sto opp kl 3 i dag og har skole i morgen).

Her var antrekket for i går. 🙂 Jeg klipte meg forresten i går også! Litt kortere hår nå, hehe.

Sko fra Bianco, kjole fra…??

I tillegg var det min oppgave å poste den siste videoen for 2013 på OurDailyChannel i går, så jeg valgte å lage en “New Years Eve Makeup Look”-video. Skal poste den på bloggen senere i dag.

Hva synes dere om antrekket?

11 thoughts on “Nyttårsantrekket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *