Høydepunkter fra 2013

2013 har vært et av de mest fantastiske årene noen sinne. Før dette året hadde jeg en lang liste av ting jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, og jeg føler at har krysset av halvparten av ønskene denne listen allerede. Dette året har vært utrolig minnerikt: jeg har blant annet vært på språkreise, vært på flere konserter ++. Her har jeg en liten bilderooolll. 

Januar

Nyttårsballet i 10. klasse:


Ble kåret til “Årets safariprint” woho

Også holdt jeg en slange for første gang… Overgikk en av mine store frykter haha.

Februar:

Besøkte mine kjære venner i hjembyen igjen:

Fikk beste Agnes på besøk fra Sverige!

Også fant jeg ut for første gang om en fake profil som ble laget av meg… Jeg het Aurora og var sanger tydeligvis.

 

Mars:

Dro til Kina!!

April:

Justin Bieber konserten som jeg hadde ventet så lenge på!!! Også da Aurora og jeg ble flyttet fra Golden Circle til Diamond Circle… Husker dagen som om det var i går!

UKM! Var med i nettredaksjonen, som var kjempegøy! Fikk oppleve masse morsomt og møte masse nye mennesker denne dagen. 🙂


Mai:

Danseforestillingen med dansegruppen!

Overaskelsesbursdag for Sara!

17. Mai!

Isabel og jeg dro til Tønsberg, hvor vi dro på messa sammen med masse gamle venner, så på konsert og møtte Cir.Cuz 🙂

 Juni:

Min gamle skole (trinnet) kom på besøk til Oslo, så da var det mange kjente fjes igjen!

Filmprosjekt på skolen, hvor vi vant 2-3 filmpriser (hehe det var litt gøy)


Sharpay Evans jr, haha.

Vitnemålsutdeling!! Offisielt ferdig med 10. klasse!

Da Janel Parrish svarte meg på twitter…

Juli:

LONDON SPÅRKREISEN I 3 UKER! Var en helt fantastisk opplevelse, i tillegg til at det var min første gang i London! Tror jeg aldri har opplevd så mye på 3 uker som jeg gjorde der… Besøkte masse steder, fikk venner for livet, møtte og snakket med SkyBlu fra LMFAO, snakket med VOE osv. + dagen jeg skulle dra så fikk jeg vite at jeg kom inn på 1. valgs-skolen min!

også dro jeg til Bergen i slutten av Juli, haha…

August:

Møtte Mary-Kate og Ashley Olsen!

Jeg fylte 16 år + 1. skoledag av VGS!


Ble kjent med herlige folk, som Beatriz, Hannah og Ingrid!

September:

Selena Gomez konserten!


 

Språkreise reunion! Karoline kom og overnattet helt fra Kristiansand!

(har ikke bilder på bloggen herfra)

Oktober:

Denne måneden blogget jeg ikke så mye, men her skjedde det mest ting som familieselskap, vennekvelder, Halloween skrekk-filmkveld osv… + jeg fikk vite at jeg skulle dra til LA! (Eller var det september? Oh well) 

November:

Bikbok eventet, hvor vi blant annet fikk møte superblogger Ulrikke Lund. 🙂

Ble invitert med på collab kanalen OurDailyChannel, og det var i November det startet opp. En youtube kanal som jeg får lov til å drive med sammen med 6 herlige jenter som jeg er så glad for å ha blitt kjent med!

Desember:
Da vi sto i kø tidlig om morgen for å få tak i billetter til førpremieren av Believe… Også da vi dro på selve filmen selvfølgelig! 

Også var det julaften!! ..som jeg ikke har noen interessante bilder fra.

Haha som dere kanskje merket på slutten, så ble jeg litt lat på å legge inn ting. Kunne selvsagt lagt til gangene jeg var i bursdag, så igjen flere gamle venner, venne- og familierelaterte ting osv, men brukte allerede omtrent en time på dette innlegget så tror det holder for denne gangen, ehe…

Hva var dine høydepunkter fra 2013?

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! ♥ HÅPER PÅ AT 2014 BLIR ET ENDA MER FANTASTISK ÅR MED DRØMMER SOM OPPFYLLES OG UFORVENTETE TING SOM SKAL SKJE! Så snakkes vi ikke før i neste år. 😉

16 thoughts on “Høydepunkter fra 2013

  1. Sara(perry) says:

    Så mye spennende ting du har opplevd, Tina! 😀 Takk for året sammen med deg, i hvert fall meste parten <3

  2. Julie says:

    Høres ut som et fint år, og kjempe fine bilder! Mitt høydepunkt var når jeg møtte SELENA GOMEZ og var på konserten hennes! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *