Nytt design + nyheter

Hei alle sammen! Nå har det vært et par dager siden sist ja. I det siste har vært så utrolig mye av familieselskaper, møte gamle venner osv. Var veldig deilig med en feire nå ja. 🙂 

Først må jeg bare si tusen tusen takk til heartsupdesign.blogg.no som har vært så snill og laget et så utrolig fint design til meg! 

Også har jeg par nyheter til dere. 🙂 For det første, så har jeg nå laget meg en norsk youtubekanal som jeg vil poste videoer på fra nå av (av flere grunner). Derfor vil MondeliaFilms foreløbig stå ubrukt framover. For det andre, så holder noen andre norske youtubere og jeg på med et nytt prosjekt som vi prøver å få til. Gleder meg til jeg kan dele mer med dere!

Så hvordan har romjulen deres vært sålangt? ♥

7 thoughts on “Nytt design + nyheter

  1. Anonym says:

    Kan du ta bilder med langermet hvit skjorte inni genseren? Kan du ha skjorta oppi jeans med et belte til?
    Kan du også ta bilder uten genseren eller løfte den opp så man ser at skjorta er oppi?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *