Før-premieren av BELIEVE

Jeg er et emosjonelt vrak akkurat nå. Var nettopp på før-premieren til Justin sin nye film BELIEVE sammen med Bea, Ingrid og Hannah. Jeg gråt, lo, sang, danset og skrek. Jeg fikk så innmarri flashback fra da jeg så Never Say Never i 2011 i Tønsberg sammen med vennene mine. Da husker jeg at jeg tenkte “En dag skal jeg dra på konserten til idolet mitt”. Og da jeg så Believe i dag, tenkte jeg: “Tenk at jeg har vært på den konserten”. Har ikke ord for hvor bra filmen er. Faen jeg gråt. Og jeg er ikke den emosjonelle typen ok.


Vi måtte selvfølgelig ta bilde, mehe.

Hvis dere kan unnskylde meg, må jeg ta meg litt inntak av luft og få litt frihet fra alle følelsene mine akkurat nå lol. Btw… Alle må se denne filmen! når den offisielt kommer ut på kino!!

Noen fler som var på førpremieren i dag, eller har tenkt til å se filmen? 

2 thoughts on “Før-premieren av BELIEVE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *