Maybelline Gel Eyeliner

Her om dagen bestemte en venninne og jeg oss for å prøve ut Maybelline Gel Eyeliner. Har hørt en del bra om den, og ettersom jeg nettopp har brukt opp min kjære IsaDora eyeliner, tenkte jeg at jeg ville prøve ut en ny en. Har ikke prøvd ut gel eyeliner så mye før og er mest vant med vanlig liquid eyeliner, men denne var utrolig herlig å påføre på, den sitter bra og har ikke den grå fargen som mange eyelinere får etter kort tid. Min nye favoritt! Du får i tillegg med en kost som du bruker til eyelineren.
Pris: 129 kr

Man trenger heller ikke å ta på mye om gangen for å få et fint resultat, noe som jeg også synes er en bra egenskap.

Prøvd ut denne før?

7 thoughts on “Maybelline Gel Eyeliner

  1. Maia Karoline says:

    Er også interessert i å se bilder med den på! Har lenge vurdert overgang fra liquid til gel, og det har vært like før jeg har kjøpt den eyelineren der flere ganger, ble egentlig enda mere overbevist over at jeg burde kjøpe den nå! Haha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *