insta lately

Hei dere! I dag har Bea og jeg gått rundt til minst femten forskjellige steder for å skaffe oss jobb til en jobbdag vi har på skolen neste uke. Vi får samme svar hver gang: “Det er vanskelig nå i juletidene”, “Sjefen er ikke her akkurat nå”, “Legg igjen nummeret deres så ringer vi senere”. Ja sikkert. 

Har ikke så mye annet å blogge om akkurat nå, så legger ut litt av mine instabilder fra den siste tiden. Bare å følge meg! 🙂 @mondelia


Forresten, grattis til alle dere som skaffet billetter til Miley Cyrus konserten på forsalget i dag! Har kjempelyst på billetter, men hadde ikke mulighet i dag for å kjøpe det… Må prøve å finne en mulighet til det ordentlige salget starter. Hvorfor selger de billettene når folk har skole, huh?!

Hva er din instagram?

5 thoughts on “insta lately

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *