where is my break

Øyeblikket da jeg kom hjem fra skolen i dag gikk slik: lå meg ned i sengen – så ut som et livløst lik. Hele helgen har det bare skjedd ting non-stop og er helt utslitt, så var ikke akkurat i solskinn-humør da jeg våknet denne Mandag morgen. Men helgen i seg selv var fin da, mehe. Var en liten fest med en del venner før det ble overnatting med Bea og Isabel, så har jeg vært i et lite juleselskap. Men i tillegg måtte jeg øve til en mediaprøve vi hadde i dag og få redigert noen videoer, så det endte med at jeg måtte gjøre disse tingene så fort jeg hadde litt pause eller satt i bilen. 

Så etter den stressende helgen, og en sliten med mandag hvor vi hadde en lang prøve og jeg såvidt klarte å holde øyelokkene åpne, er jeg endelig nå og bare slapper av med ost og kjeks, kakao og musikk. Den følelsen når du kan endelig legge deg ned og slappe av etter noen stressende dager. ♥ 


For såvidt mitt lykkelige jeg vet, har vi ikke noen flere prøver før jul. Da får jeg fokusert en del på å få laget de siste videoene for 2013. Tenk at det nye året starter om under 1 måned, wææ så rart å tenke på!

Hvordan har helgen deres vært? ♥

One thought on “where is my break

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *