Day 5 – Noe du er redd for

Tror jeg kanskje er litt redd for framtiden, men samtidig gleder jeg meg så veldig også? Kanskje det er derfor jeg er redd. Fordi jeg har så mange forhåpninger, drømmer og føler det er så mye å glede meg til, at jeg er redd for alt bare skal bli knust og helt feil? Redd for at jeg ikke får gjort alt jeg har ønsket å gjøre. At jeg får så lyst til å gjøre så mye, at jeg ikke rekker alt. Redd for å dra fra alt venner og familie jeg har her, men også redd for å ikke dra ut i verden og oppleve nye ting. For at noe skal komme i veien for drømmene mine. Det er så mye jeg vil oppleve! Det er så mye jeg vil gjøre! Kanskje jeg er litt redd for at framtiden min har andre ting i vente enn det jeg har planlagt og at ting ikke går som forventet… Men kanskje det er akkurat det livet handler om? At ikke alt går helt etter planen, at at mye uforventede ting skal skje…?

Noe du er redd for?

5 thoughts on “Day 5 – Noe du er redd for

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *