BELIEVE førpremiere billetter

Etter under 5 timers søvn i natt, sto jeg opp tidlig for å møte Ingrid og Hannah for å stille oss i kø for salget av førpremiere-billetter til Believe! Trodde jeg skulle grine da jeg fikk billetter, haha. Gleder meg så utrolig mye! Husker så utrolig godt da Never Say Never kom på kino i Tønsberg (var 14!!) og jeg dro med alle vennene mine dit og gråt sånn at setene ristet. Og jeg er egentlig virkelig ikke den emosjonelle typen haha.<333

Må virkelig gi litt creds til de som faktisk campet i natt bare for å få tak i billetter. Føler meg heldig som fikk tak i bra billetter selv om jeg ikke møtte opp før i dag tidlig. Aah vi Beliebers altså.

Hvem gleder seg til filmen kommer ut? 🙂

14 thoughts on “BELIEVE førpremiere billetter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *