Day 1 – Mobilen din

Haha, kanskje ikke så spesielt spennende akkurat, men siden dette er day 1 av challengen så får jeg vel bare gjøre det. Jeg har en iPhone 4S, woho. Har hatt den i litt over et år nå, men vurderer sterkt å skaffe meg iPhone 5S. Fornøyd med 4S, men til tider er det litt irriterende med nokså liten skjerm og dårlig batteritid, men den funker greit.

Hvilken mobil har du?

7 thoughts on “Day 1 – Mobilen din

  1. Heine says:

    Pappa har iPhone 5S, og joda, han er jo fornøyd, men INGEN forskjell fra iPhone 5, så heller kjøpe billig, men samme. Skulle jeg velge ville jeg valgt iPhone 5, m. tanke på pris. Sara(perry) og Tina 🙂

  2. Mondelia says:

    Heine: Hei Heine! Hmm, iPhone 5 selges ikke lenger, men iPhone 5C er jo et alternativ. Men pleier faren din til å filme og ta bilder da? Har hørt at det er også noen visse kamerakvaliteter som også gjør 5S bedre enn 5C + andre diverse ting, som hastighet osv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *