Julegave-shoppingen er i gang

Aaah juletider er på vei! I dag har jeg løpt rundt i høye hæler med tunge julegave-poser i hendene som jeg har drasset med meg overalt. Møtte nemlig i dag morges med kusinen min for å handle julegaver (hehe fint å være tidlig ute da vet dere, julen er rett rundt hjørnet folkens). Elsker å handle inn julegaver, er det bare meg? Vet mange synes det er stress og alt, men jeg får helt gladhumør av det jeg altså haha. Et godt tips: Vær tidlig ute med å handle inn julegaver – så slipper man å stresse sånn! Deretter møtte vi opp med vår andre kjære kusine for å spise. Koos!


Beste pastaen <3

Såå møtte jeg opp med to gamle venner fra Tønsberg og møtte litt andre folk og sånt. Deilig å være hjemme igjen etter lang dag i byen. Nå er det julegaver som trengs å pakke inn!

 Noen flere som er i gang med julegave-handlingen?

11 thoughts on “Julegave-shoppingen er i gang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *