give yourself some time off

Lenge siden jeg bare har lagt meg ned i sengen, puttet på en tv-serie og slappet helt av. Har vært så mye stress i det siste med skole, trafikalt grunnkurs, utvekslingsgreier osv, så det var godt å ta seg en varm dusj, legge seg ned og begynne på en helt ny serie og smøre seg inn i body butter. Synes det er så behagelig å bare sitte og fikse negler, hår osv mens man hører på litt musikk eller ser på en serie etter en lang uke. Vurderer å lage meg litt kakao etterpå også tihi. Livet er herlig. 

Har begynt å se på The Carrie Diaries. Passer perfekt for oss tenåringsjenter som er glad i mote 

Hva liker du å gjøre når du slapper av?
Har du sett The Carrie Diaries? 

5 thoughts on “give yourself some time off

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *