utveksling-, skoleprat og litt sånn

Tusen takk for mye og fin respons på innlegget om utveksling. Fikk en del kontakt med noen av dere på facebook også – og sålangt, så har det vært mest positiv respons om utveksling. Finner vi skolen som passer fagene jeg skal ha, så drar jeg mest sannsynlig. 🙂 Men som sagt: noen få ting som må ordner før jeg er sikker på at jeg kan dra.

Nå har vi mediatime hvor vi skal gjøre litt visuell research. Vi har oppgave om å designe en logo og “utvikle en visuell profil for en bedrift”. Elsker at media har så kreative oppgaver for oss, det er virkelig noe helt annerledes enn hva ungdomskolen var for å si det sånn. Vi har nå jobbet mye i det siste innen programmet Illustrator. Tar litt tid å få satt seg 100% inn i det, men begynner å få taket nå haha.

 Btw, prøvde meg på å lage en liten figur i Illustrator her om dagen. Hahha hva synes dere?


Skjønner ikke hvorfor den blå streken er der. Den skal ikke være der. Hrmf.

Vi blogges! =)

2 thoughts on “utveksling-, skoleprat og litt sånn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *