Utveksling?!

Tidsfristen begynner å gå ut, og jeg står så imellom to valg. Har funnet en organisasjon som har kontakt med skoler i Canada som tilbyr mediefag (som gjør at jeg får året godkjent), og jeg har fått snakket med rådgiver. Nå gjenstår det å velge om jeg skal dra. Og for å si det sånn: Det er en stor avgjørelse. Når folk sier: “Men det viktigste er jo… Vil du dra?”. Selvfølgelig vil jeg dra.

Men så er det jo så mye her jeg ikke vil dra fra heller. Blitt utrolig glad i både klassen og skolen min her osv, og det er VG2 hvor det blir enda mer av mediefag. Så når det er sagt, så er det ikke om hvordan det blir i Canada som bekymrer meg… Det er det her hjemme. Redsel for å savne venner og familie, gå glipp av ting her hjemme osv. Men så man må jo velge èn ting – man går jo glipp av noe uansett hvor du er i verden. I tillegg er det jo en liten risiko for at jeg blir så opptatt av å styre med andre ting der borte, at jeg glemmer å fokusere på fag og slike ting. Vil helst ikke gå VG2 om igjen… 

Har lest igjennom forskjellige utvekslingsblogger i en stund nå, og det er så utrolig mange blandede følelser rundt utveksling. Har også noen venner på media som er usikre på om de også skal dra. Pluss det koster jo en del også. Ååh, vanskelig valg!

Noen her som har vært/er/tenker på utveksling, og har noen tips?

10 thoughts on “Utveksling?!

 1. Isabel <3 says:

  Vennen min <3 jeg sier dette fordi du er min aller beste venninne <3 jeg elsker deg over alt på jord <3 alle her hjemme vil savne deg utrolig mye <3 du er verdens herligste menneske <3 det er ikke mulig å sette mere pris på vorte fantastiske og rare forhold <3 du må tenke på framtiden din og det du går glipp av her i Norge, kommer du til å oppleve når du kommer hjem igjen <3 bare enda bedre fordi da starter 3 klasse og vi er de elste på skolen <3 men hvis du velger å ikke dra har du gått glipp av veldig mye lyttige ting du trenger videre i livet og masse andre ting <3 når du kommer tilbake kommer du til å være 1. skoledagens høydepunkt <3 jeg synes du burde unne deg selv en fantastisk spenende og eventyrfull tur til Canada <3 og jeg er sikker på at du selv vet at dagen du sier nei takk til en mulighet som denne, kommer du til å angre bittert på i framtiden <3
  Hilsen din Isabel <3

 2. Isabel <3 says:

  Vennen min <3 jeg sier dette fordi du er min aller beste venninne <3 jeg elsker deg over alt på jord <3 alle her hjemme vil savne deg utrolig mye <3 du er verdens herligste menneske <3 det er ikke mulig å sette mere pris på vorte fantastiske og rare forhold <3 du må tenke på framtiden din og det du går glipp av her i Norge, kommer du til å oppleve når du kommer hjem igjen <3 bare enda bedre fordi da starter 3 klasse og vi er de elste på skolen <3 men hvis du velger å ikke dra har du gått glipp av veldig mye lyttige ting du trenger videre i livet og masse andre ting <3 når du kommer tilbake kommer du til å være 1. skoledagens høydepunkt <3 jeg synes du burde unne deg selv en fantastisk spenende og eventyrfull tur til Canada <3 og jeg er sikker på at du selv vet at dagen du sier nei takk til en mulighet som denne, kommer du til å angre bittert på i framtiden <3
  Hilsen din Isabel <3

 3. Isabel <3 says:

  Vennen min <3 jeg sier dette fordi du er min aller beste venninne <3 jeg elsker deg over alt på jord <3 alle her hjemme vil savne deg utrolig mye <3 du er verdens herligste menneske <3 det er ikke mulig å sette mere pris på vorte fantastiske og rare forhold <3 du må tenke på framtiden din og det du går glipp av her i Norge, kommer du til å oppleve når du kommer hjem igjen <3 bare enda bedre fordi da starter 3 klasse og vi er de elste på skolen <3 men hvis du velger å ikke dra har du gått glipp av veldig mye lyttige ting du trenger videre i livet og masse andre ting <3 når du kommer tilbake kommer du til å være 1. skoledagens høydepunkt <3 jeg synes du burde unne deg selv en fantastisk spenende og eventyrfull tur til Canada <3 og jeg er sikker på at du selv vet at dagen du sier nei takk til en mulighet som denne, kommer du til å angre bittert på i framtiden <3
  Hilsen din Isabel <3

 4. Isabel <3 says:

  Vennen min <3 jeg sier dette fordi du er min aller beste venninne <3 jeg elsker deg over alt på jord <3 alle her hjemme vil savne deg utrolig mye <3 du er verdens herligste menneske <3 det er ikke mulig å sette mere pris på vorte fantastiske og rare forhold <3 du må tenke på framtiden din og det du går glipp av her i Norge, kommer du til å oppleve når du kommer hjem igjen <3 bare enda bedre fordi da starter 3 klasse og vi er de elste på skolen <3 men hvis du velger å ikke dra har du gått glipp av veldig mye lyttige ting du trenger videre i livet og masse andre ting <3 når du kommer tilbake kommer du til å være 1. skoledagens høydepunkt <3 jeg synes du burde unne deg selv en fantastisk spenende og eventyrfull tur til Canada <3 og jeg er sikker på at du selv vet at dagen du sier nei takk til en mulighet som denne, kommer du til å angre bittert på i framtiden <3
  Hilsen din Isabel <3

 5. Isabel <3 says:

  Vennen min <3 jeg sier dette fordi du er min aller beste venninne <3 jeg elsker deg over alt på jord <3 alle her hjemme vil savne deg utrolig mye <3 du er verdens herligste menneske <3 det er ikke mulig å sette mere pris på vorte fantastiske og rare forhold <3 du må tenke på framtiden din og det du går glipp av her i Norge, kommer du til å oppleve når du kommer hjem igjen <3 bare enda bedre fordi da starter 3 klasse og vi er de elste på skolen <3 men hvis du velger å ikke dra har du gått glipp av veldig mye lyttige ting du trenger videre i livet og masse andre ting <3 når du kommer tilbake kommer du til å være 1. skoledagens høydepunkt <3 jeg synes du burde unne deg selv en fantastisk spenende og eventyrfull tur til Canada <3 og jeg er sikker på at du selv vet at dagen du sier nei takk til en mulighet som denne, kommer du til å angre bittert på i framtiden <3
  Hilsen din Isabel <3

 6. Isabel <3 says:

  Vennen min <3 jeg sier dette fordi du er min aller beste venninne <3 jeg elsker deg over alt på jord <3 alle her hjemme vil savne deg utrolig mye <3 du er verdens herligste menneske <3 det er ikke mulig å sette mere pris på vorte fantastiske og rare forhold <3 du må tenke på framtiden din og det du går glipp av her i Norge, kommer du til å oppleve når du kommer hjem igjen <3 bare enda bedre fordi da starter 3 klasse og vi er de elste på skolen <3 men hvis du velger å ikke dra har du gått glipp av veldig mye lyttige ting du trenger videre i livet og masse andre ting <3 når du kommer tilbake kommer du til å være 1. skoledagens høydepunkt <3 jeg synes du burde unne deg selv en fantastisk spenende og eventyrfull tur til Canada <3 og jeg er sikker på at du selv vet at dagen du sier nei takk til en mulighet som denne, kommer du til å angre bittert på i framtiden <3
  Hilsen din Isabel <3

 7. Benedikte Dahle says:

  Jeg har ikke vært på utveksling men har planer om å gjøre det. Det blir endten utveksling i et år eller å flytte til Stokholm eller London etter videregående 🙂 Men jeg vil anbefale deg og dra, dette er en sjanse man faktisk ikke kan få så mange ganger, og det er muligens du kommer til å ha litt hjemmelengsel, ja. Men DRA, jeg tror nokk ikke du kommer til å angre på det. Vennene og familien din er der når du kommer tilbake 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *